perjantai 6. helmikuuta 2009

Teknologinen takaisku

Huomasin tänään, että puhelimeni laturi ei pelitä paikallisella verkkovirralla. Ilmeisesti Nokian 6610i-malli tykötarpeineen on sen verran vanha, ettei automaattinen jännitteen muuntaminen kuulu pakettiin... kannettavaa ja kameran laturia pystyy kyllä käyttämään pelkän adapterin avulla. Täytyi siis lähteä töiden jälkeen etsimään paikallista laturia tai vaihtoehtoisesti verkkovirtamuunninta.

Tarkoituksena oli tarpoa suoraa päätä Wal-Mart-, Staples- ja Future World-kompleksien luokse, mutta tein pienen harharetken Pelastusarmeijan thrift storeen. Mielessä siinteli nimittäin laturin lisäksi joku vuoristojakin villasta kudottu kaapu jota voisin käyttää toimituksella. Täällä ei nautita kuumankosteasta sisäilmasta, kuten kotona Helsingissä, vaan toppavaatteisiin saa kääriytyä molemmilla puolin ovea.

Löysin neljällä dollarilla valkoisen villashaalin, joka sopii tarkoitukseen erinomaisesti. Lisäksi ostin viidellä dollarilla kelloradion (löysin heti mainion, maltillisesti kaupallisen kanavan, joka soittaa mm. David Bowie'a, Sex Pistolsia, Supertrampia, Doorsia ja vanhaa tukkaheviä) ja kuudella superlämpimän fleece-aamutakin. Kirjavankukkea luomus on ruma kuin perkele, mutta mahdollistaa aamupesun jääkaappikylmässä kylppärissä. Itse asiassa istun se päällä nytkin – kusenkeltaisten tähtikuvioiden ja räikeänpinkkien angel-printtien verhoamana, mutta onnellisen lämpimänä.

Laturia ei löytynyt edellä mainituista megahalleista, mutta lisätarpomisen jälkeen tärppäsi Intercity Mallilla. Sourcesta (ent. Radio Shack) löytyi kätevä yleislaturi, johon saa ostettua suuttimia melkeinpä joka malliin, myös vanhaan ja uskottuun Nokialaiseeni. Takaisin tullessa myöhästyin puolen tunnin välein kulkevasta kolmosbussista, joten liikuntapuoli on tämän päivän osalta ainakin hoidettu...

2 kommenttia:

  1. Kuvia aamutakista vaaditaan! :D

    -rellu-

    VastaaPoista
  2. Haha, ehkäpä vielä laitankin.. ja sitten kaduttaa kun ikinä pyysit, esteettinen silmäsi sokaistuu saman tien :)
    Yritän myös jossain vaiheessa laittaa kuvia Hoidosta ja lähiympäristöstä..

    VastaaPoista