maanantai 6. heinäkuuta 2009

O, Canada!

Heinäkuun ensimmäisenä täällä juhlittiin antaumuksella Canada Day'ta. Koska Kanadan synttäripäivänä ei tarvinnut mennä töihin, lähdin tutkailemaan juhlallisuuksia satamapuistoon. Meno oli jokseenkin samankaltaista kuin 4th of July'na rajan toisella puolella, eli lippuja, paraateja, isänmaallista tilpehööriä, kasvomaalauksia, ruokaa, juomaa, musiikkia ja ilotulituksia.

Tässä muutamia kuvia festiviteeteistä:


Paraati kulki rantakatua pitkin puistoon. Mukana oli kaikennäköistä kulkupeliä poneista paloautoihin.


Poliisisetä löi tahtia.


Kauan ja hartaasti odotettu näky: Kanadan ratsupoliisit!


Paikalliset retkituolit ovat aivan omaa luokkaansa. Kuten täkäläisissä autoissa, lastenrattaissa ja rollaattoreissa, myös niissä on cup holderit. Naturlich.


Loppupamaukset. Happy Canada Day!


2 kommenttia:

  1. Väkisinkin tulee sellanen olo, että Thunder Bay-komennuksesi aikana oot osallistunut lähes joka viikko johonkin paraatiin, hyväntekeväisyys -ajeluun tai muihin juhlallisuuksiin... on ne kanukit vaan hilpeätä väkeä :)

    VastaaPoista
  2. Indeed! Onhan ne... tulevana viikonloppuna luvassa Thunder Bay Dragon Boat Race, jolla kerätään rahaa mm. mielenterveystyöhön. Pian tulossa postaus myös taannoisesta ThunderFest-tapahtumasta ja kohtaamisesta paikallisen Elviksen kanssa. Juhlallisuuksia riittää, tosiaan.

    VastaaPoista