keskiviikko 13. toukokuuta 2009

I saw a deer, dear

Sain tänne T-Bayhin parhaan ystäväni vierailulle, joten viime viikko meni varsin rattoisasti. Teimme kaikkea mahdollista turistikivaa: bongasimme peuroja ja hassuja lintuja, joimme olutta valtavista kolpakoista Tankard Tuesdayna, kävelimme Kanadan pisimmällä riippusillalla ja ihailimme kohisevia putouksia Kakabeka Fallsissa. Kaikista näistä lisää myöhemmin.

Peuraretkelle varustauduimme polkupyörin ja erittäin tyylikkäin pottakypärin. Suuntana oli kaupungin edustalla sijaitseva Mission Island, jossa on pieni luonnonsuojelualue. Soisella saarella viihtyvät peurojen lisäksi myös monenlaiset linnut, mutta meillä oli onnea vain nelijalkaisten luontokappaleiden suhteen.

Tässä pienen luontoekskursiomme antia:

Peurat olivat todella kesyjä, ne käyskentelivät kaikessa rauhassa teiden varsilla ja ihmisten pihoilla. Näimme jopa jonkun ruokkivan niitä suoraan kädestä. Ja tuo käsi ojentautui luonnollisesti valtavan katumaasturin avonaisesta ikkunasta...


Metalliromua matkan varrelta. Siitä olisi joku kierrätystaiteeseen hurahtanut elämäntapa-artisti saanut hyvät mutterit seuraavaan installaatioon.
Saaren päädyssä meitä odotti aavemainen usva, joka teki näkymästä teinikauhuleffamaisen. Tähyilimme laiturin alle, mutta rantaan ajelehtineen ruumiin sijasta löysimme vain pari mätää ajopuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti