keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Sikamaisia ristiriitoja

Seurailen täällä silmä kovana sikainfluenssatilannetta ja täytyy todeta, että joka tuutista tunkee vähän erilaisia lukuja ja arvioita tilanteen vakavuudesta. Reutersin mukaan Meksikossa tautiin on kuollut jo 159 ihmistä, mutta CBC:n ja WHO:n mukaan virus on kaatanut maassa vain 26 ihmistä, joista 7 on kuollut.

Hesari puolestaan kertoo, että Egypti on määrännyt kaikki kansakunnan possuparat pakkoteurastettaviksi. Maassa, jossa ei muutenkaan syödä sianlihaa, on pian 250 000 mätänevää sianraatoa. Toivottavasti tilanne ei nyt aivan räjähdä käsiin, tai kohta on päällä maailmanlaajuinen paniikki...

Minä aion istua aloillani ja odotella lisää uutisia. Täytyy vain vältellä Meksikossa lomailleita ja epäilyttävästi yskähteleviä kanssaihmisiä, niin kaikki menee hyvin.

Ai niin! Hauskaa vappua kaikille Suomeen! Täällä ei valitettavasti ole tapana korkata kevättä tippaleipiä rouskutellen ja simaa siemaillen, mutta olen hengessä haikeasti mukana. Ehkäpä upotan muutaman rusinan Mountain Dew'hun. Klara vappen, hehe!

2 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä täällä Suomessa on ainakin yksi henkilö, joka myös toivoo, että olisi eilen tyytynyt korvikesimaan...
    Ristiriitaiset tiedot johtuvat ainakin osaksi siitä, että kaikkia epäiltyjä influenssatapauksia ei ole vielä ehditty testillä vahvistaa ja osa tiedotusvälineistä käyttään näitä epäiltyjä tapauksia sairastuneiden ja kuolleiden määrinä. Ainakin näin olen käsittänyt.

    VastaaPoista
  2. Hehe, ei koskaan enää, vai miten se meni...
    No tuo selittääkin paljon, täytyy yrittää seurailla noita vahvistettuja tapauksia, vaikka niissäkin tuntuu olevan eroja lähteestä riippuen.

    VastaaPoista