lauantai 28. helmikuuta 2009

This week I've been mostly eating...

...Pop-tarts. Well, not really. Tosiasiassa olen syönyt koko viime viikon tomaattipastaa, koska olen niin laiska, että teen sunnuntaisin aina kattilallisen ruokaa ja lämmitän siitä annoksia töissä niin pitkään kun sitä riittää.

Intouduin kuitenkin ostamaan muutamia ns. amerikanherkkuja, kuten yllämainittuja Pop-tartseja. Onnistuin valitsemaan aika tuhdin makuyhdistelmän, joten olen vedellyt noita yleensä jälkiruoaksi, en aamupalaksi.Tänään tein uuden aluevaltauksen, kun kävin katsastamassa The Canadian Superstoren. Se on samalla suunnalla kuin Intercity Mall ja muut ostospaikat, joten nyt on keskikaupungin shopping district aika hyvin hallussa. Kauppa oli aivan megalomaaninen, kuten myös siellä myytävät tuotteet. Menin oikeastaan hakemaan suihkusaippuaa, hiustuotteita ja kaurahiutaleita, mutta mukaan tarttui myös mehujuomajauhetta ja valtavin muffinsi, mitä olen koskaan nähnyt.


Jöötin syömiseen meni hyvä puolisen tuntia. Puolivälissä keitin kahvit, ja jatkoin urakkaa. Nyt on oikein mukava sokeripöhinä päällä.

Yleisesti ottaen olen kuitenkin pitäytynyt tutussa ja turvallisessa. Kaurapuuronkin olen löytänyt täällä ollessani uudelleen. Varsinkin tuo allaoleva nalle-puuro on oikein hyvää! Edellinen harjoittelija oli ilmeisesti käynyt hakemassa sitä Scandinavian Delistä, sillä en ole törmännyt karhuhiutaleisiin tavallisissa kaupoissa. Toinen hyvä aamupala on murot ja soijamaito, ainakin jos sekaan heittää vielä vähän rusinoita. Mums!
Huomasin ilokseni, että tofu on täällä kohtuullisen halpaa. Molemmat allaolevat paketit maksoivat alle kaksi dollaria. Ensi viikon ruokavalioni tuleekin koostumaan riisistä sekä tofusta, ananaksesta ja minimaisseista hapanimeläkastikkeessa.


Löysin myös kauan kaivattuja hiustuotteita. Hyllyssä olisi ollut myös tuttuja ja hyväksi havaittuja Tigin ja Redkenin tuotteita, mutta päätin kokaista vaihteeksi hieman huokeamman hintaluokan seerumeita. Eihän sitä koskaan tiedä, jos joku helmi sattuisi kohdalle...


3 kommenttia:

  1. Täydellisen muffinsin metsästys jatkuu yhä täällä. Aika lähelle on päässyt eräs muhkea ja kuohkea mustikkamuffinssi K-kaupan leivoshyllyltä. Tuo sinun kunnioitettava urakkasi näyttää kyllä myös hyvältä. Oliko?

    VastaaPoista
  2. Jep, oranssi purtilo on gÖt2be:ta, tuoksuu ihan samalle kuin Tigin Self Absorbed..
    Ja muffinsi ei ollut hassumpi, mutta ei niin hyvä, että ostaisin toiste. Jossain vaiheessa täytyy ostaa donitsi, niitä jengi täällä kuulemma vetää aika innolla!

    VastaaPoista